vineri, 8 aprilie 2011

Procedura de postare a noilor produse pe www.puiutmic.ro


     Poate ca, in prisma experientelor avute pe alte site-uri, va asteptati ca si la puiutmic.ro sa apara toate noile produse in aceeasi fractiune de secunda.... De aici a plecat ideea de a explica cum functioneaza la noi postarea.
    Am anuntat deja ca pe data de 11.04.2011 vor aparea noi produse. Ele vor fi incarcate pe rand, in functie de categoria de varsta. Astfel luni vor fi adaugate hainele pentru copii 7+. Marti 12.04.2011 vor aparea cele varsta 4-6 ani, iar miercuri 13.04.2011 cele din categoria 0-3 ani.
   In cazul programului cu care noi lucram postarile se fac individual pentru ca apoi noi sa putem sa facem prelucrarea si livrarea comenzilor in termenul cel mai scurt.
   Stiu ca pentru o parte dintre cumparatorii nostri acest lucru este deranjant dar sper ca, in felul acesta va ofer timpul necesar pentru a vedea toate produsele si pentru a alege ce este cel mai potrivit fiecaruia. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa ne trezim cu hainute pe cale le-am ales doar sub impactul aspectului vizual, fara o analiza a datelor despre marimi sau starea lor.
   Oricum, asteptam sugestii si comentarii si fiti convinsi ca intotdeuna vom realiza acele modificari pe care dumneavoastra le considerati  a va usura pasii in efectuarea unei comenzi.

0 comentarii on "Procedura de postare a noilor produse pe www.puiutmic.ro"

Trimiteți un comentariu

 

Puiutmic.ro Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez