duminică, 17 aprilie 2011

Motivele noastre, pentru dumneavoastra


     Nu mai are rost sa facem elogiul magazinelor online de haine second hand pentru copii, pentru ca este clar ca stiti despre ce este vorba.
     Dar care este diferenta intre ele???
     Buna intrebare si, mai ales, bun motiv sa ne laudam pe noi, nu?
     Ideea de baza este aceea ca, hainele fiind ultimul lucru care ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor, asta dupa dragostea noastra, alimentatie, un mediu sanatos si stimulant, etc, nu ar trebui sa reprezinte o preocupare prea laborioasa pentru parinti....Nu ar trebui...
    In zilele noastre insa, uitam ca intre niste cuburi chinezesti de contrstructie si LEGO, ar trebui sa alegem calitatea si siguranta, uitam ca fructele si legumele, desi mai scumpe uneori si mai greu de preparat, sunt totusi de o mie de ori mai bune ca tot felul de prajiturele si budincute. Uitam, pentru ca avem de cumparat.... HAINE.
   Si culmea, dupa ce ne omoram sa gasim cea mai buna solutie, le luam din magazine online second SCUMPE.
   De ce vorbesc la persoana a IIa ? Pentru ca si noi am facut un tur  prin ele si ne-am lasat pacaliti.
   Si uite asa, venim la subiect.
   Tot noi ne-am hotarat sa dam varinata adevarata a acestor haine. Dar ieftine, ieftine, ieftine.
   Si cand zic ieftine nu zic de proasta calitate. Zic ieftin, adica la pretul corect.
    Care este ideea sa cumperi un tricou second cu 25 de lei??? Unde este afacerea ? De ce sa nu il iei cu 9, 10 sau 11 lei ?
  Si mai mult, am zis sa va dam posibilitatea ca la a doua comanda sa va alegeti un produs in valoare de 10 RON. Noi l-am numit cupon de reducere, dar este in realitate cadoul dumneavoastra.
   Stati, ca nu am terminat. Transportul, fiind si el o chestiune (nu poti sa cumperi de 30 de Ron si sa platesti transport 20, nu ?) ne-am decis sa-i dam un cost cat mai mic. Asa ca suportam noi cea mai mare parte a cheltuielilor.
   Buuuun, ar zice cineva....De unde atata altruism ?
   Nu este nimic de genul asta. Chiar cu toate acestea puiutmic.ro ramane un magazin, insa unul care da pretul corect produselor sale.
   Noi stim ca cei care cumpara nu uita ca sunt intr-un second insa vrem sa le oferim o experienta placuta asa ca ne straduim de fiecare data ca marfa sa fie de cea mai bune calitate. Oricum sunt produse care nu ajung aproape niciodata in magazinele clasice pentru ca lantul mainilor prin care trec aceste haine este foarte lung si cu ochiuri foarte dense.
   Si sa nu uitam esentialul.... Chiar putem sa le dam copiilor nostri lucruri mult mai bune decat hainele.
   Noi nu dorim decat ca puiutii nostri sa arate cel mai bine, sa fie cei  mai destepti si cei mai sanatosi.
  
  
    

0 comentarii on "Motivele noastre, pentru dumneavoastra"

Trimiteți un comentariu

 

Puiutmic.ro Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez