miercuri, 23 martie 2011

Despre noi


Si noi ne-am pus aceeasi intrebare cand am avut idea acestui magazin….Inca unul ?????
          Ei da, inca unul….. Pentru ca dorim sa demonstram ca poti face ceva util pentru cei din jurul tau si pentru tine, in acelasi timp. Si sa nu va inchipuiti ca nu stim ce inseamna util pentru ca ne-am impiedicat de aceleasi probleme cu copiii nostri. Doream hainute de calitate, frumoase si rezistente la preturi care sa nu ne taie rasuflarea. Am gasit o cale de mijloc convenabila si decenta asa ca ne-am hotarat sa impartasim cu voi aceste avantaje.
          Obiectivul nostru pe termen lung este sa fidelizam cat mai multi sceptici, pentru ca stim ca existra destui care refuza ideea hainelor second hand. Si avem argumente.
  •   Hainutele noastre sunt selectate personal dintr-o cantitate foarte mare de produse de cea mai buna calitate.
  •   Cea mai mare parte a articolelor poarta etichete ale unor firme cu traditie in domeniu, o garantie a unor materiale excelente ce rezista in timp mult mai mult dar si a unor modele incomparabile cu cele existente in magazinele clasice, la preturi mult mai mari.
  •   Multe dintre firmele comercializate aici nu exista pe piata romaneasca desi au traditie indelungata in tarile vestice.
  •   Raportul pret-calitate este imbatabil.
  •   Produsele second hand comercializate aici provin din tari precum Anglia, Olanda sau Belgia unde ideea de second hand se aplica si produselor noi, nepurtate, dar care au iesit din trend.
          In cele din urma insa tot ele, produsele, va vor convinge.
         Indiferent care este motivul pentru care ati ajuns la noi, dorim ca de acum incolo sa devenim prima optiune cand vine momentul unei noi achizitii de hainute pentru puiutul dumneavoastra.
Pentru comenzi ne gasiti aici.

0 comentarii on "Despre noi"

Trimiteți un comentariu

 

Puiutmic.ro Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez